tg break over

Första december, första advent, julkalendern, pepparkakor, och sista dagen på Thanksgiving ledigheterna. Efter denna helg kan jag nu säga att jag firat min första Thanksgiving, skapat nya minnen och fyllt på min garderob. Jag har också i och med själva meningen med denna högtid insett att jag har så otroligt mycket att vara tacksam över. Att jag ens sitter och skriver om detta just nu och här i Santa Barbara är egentligen för bra för att vara sant, och jag är så otroligt tacksam över var jag är i livet just nu och vilka människor jag delar det med. Cliché but true.
Själva Thanksgiving firades iallafall som sagt här hemma med Cindy, hennes två barn samt deras respektive och min roommate. Det var inget speciellt direkt och jag tror att jag hade faktiskt förväntat mig att det skulle vara mer speciellt, men egentligen är det bara som en vanlig måltid med gäster. Maten var iallafall underbart god! Jag glömde ju såklart att ta bilder, men Cindy hade iallfall dukat upp med en stor turkey, mashed potatoes, sallader, roasted porkloin, olika ostar, pumpkin pie, apple pie, pineapple upside down cake, cupcakes osv. Ni kan ju tänka er min matkoma i slutet av dagen. Tror aldrig jag någonsin har varit så mätt! 
På fredagen var det ju Black Friday, så jag åkte tidigt in till downtown som planerat för att "bara titta". Det slutade med att jag kom hem 10 timmar senare och ett antal 100 dollar fattigare. Hur ett "kanske en tröja" blev ett par boots, en klänning, två jackor, fyra toppar, en tröja och tre par byxor har jag ingen aning om, men så blev det iallafall. Det var dock inte lika galet som jag hade tänkt mig, rean var inte högre än 50% och det var inte folk som slogs, men det var kul att vara med om! Och idag är det förövrigt Cyber-Monday, vilket innebär tokrea på internet, så ett tips till er som vill beställa saker online från USA är att göra det idag!
Igår blev det iallfall ett pass på gymmet, sedan lite mer shopping på det. På kvällen åkte jag hem till Matilda från min klass där vi fixade oss inför en kväll i IV med några andra härliga människor från min klass. Kvällen avslutades med pizza från Domino's i en taxi och en god natts sömn hemma hos Matilda. Idag var mitt sötsug på topp och humöret inte lika högt, så jag köpte mig en hederlig B&J och unnade mig en titta-på-serier-hela-dagen-dag. Det absolut bästa som finns.
Bestämde mig i fredags att lägga fram allt jag köpt hittills här i USA i min lilla säng. En tredjedel av min tid här har gått och dessa grejer börjar redan ta all plats i garderoben och rummet. Undrar hur mycket övervikt jag kommer ha när jag flyger hem.
Kommentera inlägget här: