fo ya info

Vad jag har gjort idag:
Försovit mig
Hatat på SL
Träffat Becca
Slingat håret
Åkt till doktorn för fästingspruta, dock i onödan
Aktiverat VISA kort
Köpt kräftor till morgondagens kräftskiva
 
Vad jag ska göra nu:
Laga middag
Köra Zumba-pass med mami
Träffa vännerna
 
Måste bara flika in att det är skitkul att det är så många som läser bloggen. Tack för det! OCH återigen ursäkta mig för usla bilder.

Resan med stort R

Så, var befinner jag mig i min resa? Hur ligger allt till? -Jo, jag reser alltså med EF (Education First) till Santa Barbara, Kalifornien den 8e september. Från den 9e september till 15e mars sträcker sig den allmänna kurs i engelska som jag ska studera i EF's egen internationella skola. Alltså kommer jag inte att åka på ett vanligt utbytesår, utan mer som en studieresa, fast i 9 månader. Anledningen till att jag inte åker vanligt utbyte är för att jag är amerikansk medborgare (genom mina föräldrar), och i och med det kan jag inte vara utbytesstudent i "mitt eget land". Detta innebär alltså inget High School för mig, vilket är lite tråkigt, men jag har hört så himla gott om den skolan jag ska gå på så det kommer nog bli hur bra som helst! 
I den skolan och i den kursen jag ska läsa kommer det att finnas elever mellan åldrarna ca. 16-23, vilket är skitkul! Vissa av dem kommer bo i studenthem/dorms, och andra hos värdfamiljer. Jag själv kommer att bo hos en värdfamilj, för att uppleva den amerikanska kulturen, och för att inte festa för mycket. Haha skämt åsido. Nej men det känns mycket tryggare med en värdfamilj, jag är ju trots allt inte myndig än! Men vem/vilka jag ska bo hos har jag inte fått reda på än, och det får jag inte göra förrän 2-3 veckor innan avresan. Så det enda jag vet nu på rak arm är restiderna, och jag har fått mina flygbiljetter. 
Min resa skiljer sig alltså lite ifrån vanliga utbytesresor, men det tycker jag bara gör resan lite mer spännande. Jag har ju i princip ingen aning om vad som väntar mig. Och jag vet att hur mitt år än blir så kommer det bli en erfarenhet för livet och jag kommer att växa i mig själv så oerhört mycket!

such a dreamer

Dessa två hundraser har jag bestämt mig för att köpa när jag blir vuxen och flyttar hemifrån. En liten gullig mops som heter Vincent och en stor mysig grand danois som heter Petter. Äeh fyfan vad gulligt.