Birthdays and gifts

Idag (igår för er) den 26e fyllde fyra viktiga personer i mitt liv år, Amanda, Emma, min farbor och Pappa. Pappa och hans tvilling fyllde 50, vilket är lite speciellt så det var jättetråkigt att jag inte kunde vara med och fira dem! Och såklart svintråkigt att inte kunna krama mina fina tjejer! Men jag skypeade iallafall med min kära familj då pappa satt och öppna alla presenter, så jag var med på lite födelsedagsfirande ändå.
Annars idag har det inte hänt så mycket. Inget gym innan skolan blev det, och i skolan hade vi level-up-test igen så jag och min klass kommer förhoppningsvis att få flytta upp en nivå nästa vecka samt byta lärare. Det skulle göra mitt liv så mycket bättre, för just nu är läraren jag har inte speciellt bra. Han är van vid att undervisa på lägre språknivåer och har aldrig varit lärare i en högre nivå förut, så våra lektioner är väldigt sega. Men provet gick väl helt ok, bättre än förra gången iallafall, så jag hoppas hoppas hoppas!
Fick förövrigt ett brev skickat till mig idag från min älskade finaste mormor. Jag fick julklappspengar och två paket saffran, så nu är jag redo inför the holidays! Tack min finaste skatt, jag saknar dig så <3
Mormors brev // Innehållet i mitt födelsedagspaket som jag skickade hem till pappa för några veckor sedan. Det är några av hans favorit mat och godis från USA, så han blev väldigt glad! Haha tur det för satan vad dyrt det var att skicka hem!
Kommentera inlägget här: