Friday

Denna fredag började med att jag försov mig, till min förvåning. Vaknade klockan 9 och försökte vända på mobilen för att lixom hoppas på att den kanske var 6, men nej det var förgäves. Så jag missade mina två första lektioner och var bara med på den sista vilket är en föreläsning, så det var en ganska lugn dag för mig kan man säga. Efter skolan hade vi vårt första PAL möte (Peer Ambassador Leader). Det gick bra och alla de 6 andra ambassadörerna verkar jättetrevliga. Ledaren är min mentor och hon är verkligen underbar. Ung och asskön. Det var faktiskt en kille som frågade om vi var systrar för vi är tydligen lika varandra. Mötet gick iallafall ut på att lära känna varandra, få information om kommande event, och käka pizza.
Efter mötet gick jag och köpte mig en ny bh från VS - väl behövd. Mötte sedan Fredric på bussen hem och vi bestämde att dra ihop några och kolla på bio. Så sagt som gjort, jag Fredric Niclas och John gick och såg "Last Vegas" och när den kommer till sverige måste ni se den! Den påminner lite om Baksmällan, fast det är med gamla gubbar. Vi kom iallafall ut därifrån skrattandes och glada på livet. Efter bion åt vi middag och sedan bar det av hemåt. Känns lite lame att inte dra ut på kvällen nu när det är halloween och allt, men jag har verkligen ingen lust! Att sova lockar mig mer än att festa.
Imorgon ska jag till stranden med Maria och kanske Kiki. Känner lite ångest att jag inte har solat på länge, jag menar nu när jag ändå är här och har den möjligheten. Så imorgon är det pepparkaka som gäller! Eller ja nästan iallafall.
Från mötet. Den enda bilden tagen idag.
Kommentera inlägget här: