Halloween 2013

Vi hade ju som sagt utklädnad-halloween-fest-dag på skolan i förrigår och oj vad kul det var. Jag tror att det var kanske 10 pers av ca 500-600 som inte var utklädda och resten bara bjöd på sig själva. Jag som inte trodde att det skulle vara så seriöst kom bara dit i min fjantiga isbjörnsmössa, men folk klädde verkligen ut sig! Det var riktigt kul att se.
Skolan hade iallafall ordnat pumpkin carving, best-costume-contest och "pie a teacher" på skolgården, och mitt i allt så började alla lärare dansa till thriller. Så kul att alla var så engegerade, sådant gör verkligen mycket.
Efter skolan gick jag och i princip halva skolan hem till en kille och fortsatte halloweenfirandet. Kvällen slutades dock tyvärr tidigt för jag var tvungen att hinna med sista bussen, men det var skönt att komma hem i tid. Jag hade ju trots allt skola dagen efter. Haha jag känner mig ibland som en tant när jag åker hem tidigt för att jag vill eller är trött, medans andra studenter som är äldre än mig stannar ute hela natten och festar järnet. Märkligt det där. But anyways, bottom line is: I had a really good Halloween!
Malin Johansson:

Fina kostymer :)

linnaea:

ÅHH har firat halloween där också 2 gånger det är såå himla mycket roligare än att fira det i sverige!!

Malin:

Vilken kul grej! :) Och att så många var med på det, toppen!

Ida:

Åhhh vad kul!! :D
Älskar Halloween och att klä ut mig!

Kommentera inlägget här: