hollywood 8-10 nov

Detta blir ett väldigt långt inlägg men jag vill bara visa och berätta om min helg. Vet inte om jag glömt att berätta det tidigare men jag och ett gäng från skolan köpte biljetter till Avicii's konsert i Hollywood för ett tag sedan, och den var i lördags. Så på fredagen efter skolan drog vi oss mot bussen för att åka mot stora staden Los Angeles. Vi fick tyvärr inte plats på bussen vi köpt biljett  till så vi fick vänta på nästa, i 5 timmar. Fyfan vad jag var trött och irriterad. Men bussen kom eventually och vid 10 tiden på kvällen var vi framme på vårat motell där några andra kompisar väntade. Det var ganska billigt och fult motell, men det låg mitt på Hollywood Boulevard så det gjorde verkligen ingenting!
På lördagen hade jag och Maria planerat att bara gå runt i butiker i närheten innan konserten på kvällen, men icke sa nicke, de planerna ändrades då en man på gatan sålde limousine-seightseeing-turer för billigt pris. So off we went, och fasen vad nice det var! Vi såg the Hollywood sign, Rodeo Drive, Beverly Hills och en massa kändisars hus; bla Leonardo DiCaprio, Jennifer Aniston, Katy Perry, Justin Bieber, Marilyn Monroe, Paris Hilton osv. Riktigt ballt var det iallafall! Sedan på kvällen var det konsert och Avicii leverade den fetaste festen. Jäklar vad bra han var! Folk dansade hej vilt 2 timmar i streck.
På söndagen hyrde jag Maria, Rick, Miku och Makoto en bil och åkte runt i Los Angeles innan vi fortsatte vår roadtrip hemåt. Vi startade med en grym brunch i Hollywood, sedan en extra titt på the hollywood sign. Efter det fortsatte vi mot Venice Beach, Santa Monica och sedan Malibu. Venice Beach var ju något speciellt kan man säga. Människorna var udda, alla små gatubutiker fick en att känna sig som om man var i turkiet, och så fanns där butiker där man kunde skaffa med.cards för droger. Haha det så sjukt. Men det var kul att se.
Vi avslutade dagen i en stor Outlet strax utanför Santa Barbara där vi käkade middag och gick runt i några timmar. Fick med mig ett par Uggs och ett par Converse hem.
Som en lite summering kan jag säga att jag har haft en grym helg, jag har spenderat alldeles för mycket pengar men det har varit värt det. Alla måste någon gång besöka LA och alla sevärdheter som finns där. Jag är frälst och kommer verkligen flytta dit någon gång i framtiden.
Kommentera inlägget här: