Long time no see

Nu blev det sådär igen att jag inte uppdaterat under helgen. Lätt hänt eftersom att det är helg och man har annat för sig, men jag har faktiskt inte gjort mycket alls i helgen som varit. I lördags var jag på stranden med Maria. Vi låg och solade i några timmar och käkade jordgubbar. Efter det tog jag en powerwalk i kvarteret och sedan var jag bara hemma hela kvällen. I söndags likaså, var hemma och slappade för att försöka få lite plugg gjort. Det slutade dock med ett långt skype-samtal med Hanna och några filmer i sängen.
Igår (måndag) köpte jag PT lektioner på gymmet, så min första lektion var idag. Min PT heter Eric och är en biffig asiat med skön humor. Han är riktigt bra och vi förstår varandra, så jag är astaggad. Nu jäklar ska jag kämpa för och lära mig hur jag får drömkroppen.
Efter PT-lektionen åt jag lunch med Laura och Maria, sedan hade jag skola och efter det gick jag faktiskt till gymmet igen med Maria och testade på Zumba klassen. Fyfasen vad svensk jag kände mig bland alla små brasilianska/mexikanska tjejer. Att skaka rumpa bland dem var bara förnedrande haha. Känns mycket bättre att ta sådana klasser i Sverige där majoriteten är medleålders kvinnor med stela höfter, och inte små och nätta pumor med latinska höfter.
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och titta på någon bra serie, för min kropp är helt slutkörd!
Jag märkte precis nu när jag skulle kolla igenom om jag hade någon bild att ladda upp, att dessa tre staff members från gymmet tagit en massa ego-bilder i smyg på min mobil. Fyfan vad sköna.
Maja Eriksson :

Intressant som vanligt.

Kommentera inlägget här: