Newport Beach

Så i helgen var jag i Newport Beach igen och hälsade på min svenska vän Tove. Hon och jag gick i parallelklasser i Sverige nu innan sommaren och vi hamnade av en slump i samma delstat. Så jag var där för andra gången i helgen och hälsade på henne och det var jättetrevligt! Jag tog tåget dit i fredags efter skolan och kom fram på kvällen. Blev upphämtad av henne och hennes värdmamma, åkte hem och dumpade av min väska, bytte om och sedan tog jag tillfället i akt och gick på dejt med en kille jag har haft kontakt med som bor där. Han tog mig till en stor gitarraffär och sedan till ett jättemysigt fik. Får se var det leder, men trevligt var det iallafall! 
På lördagen gick jag och Tove och käkade lunch i närheten och sedan såg vi ett waterpolo game på hennes skola, och jisses vad vältränade de killarna var, ögongodis helt klart. 
På kvällen gick vi på ett volleyball game på samma ställe och efter det blev vi medbjudna på fest hos en kille från waterpolo laget. Det var kul och roligt att se hur high school eleverna har sina fester. Något som var väldigt annorlunda var att mamman till killen vi var hos var hemma och hade dukat upp en buffé med mat till alla ungdomar, vilket för dem verkade helt naturligt. Det fanns olika pasta rätter, kakor, tårtor, frukt, ostar, bröd osv. Det har jag aldrig varit med om i Sverige. 
Idag sov vi ut ett tag på morgonen, eller jag gjorde det iallafall haha, sedan kom Toves tjejkompis och hämtade upp oss så åkte vi till Laguna Beach och gick runt där ett tag tills det var dags för mig att dra mig mot tåget för att åka hem.
Jag har haft en väldigt bra och rolig helg, men jag har också insett hur galet livet kan vara för ungdomar. I Newport lever människorna i sin egen lilla bubbla där alla känner alla, folk snackar skit, vänner går bakom varandras ryggar, det finns superpopulära gäng och töntar som man inte är tillåtna att prata med. Allt handlar om vem man är för andra, och det tycker jag är fel. O.C är en stad som många ser som en värsta drömmen och där allt och alla är perfekta. Det är både med nöje och besvikelse jag kan säga att det är faktiskt inte sant. Ingenting kan någonsin vara perfekt, inte ens i den fina staden Orange County. Det är något jag difinitvt kommer att bära med mig framöver.
Kommentera inlägget här: