svar

Vad kul! Är själv jätteintresserad av att plugga i USA efter studenten, så vore lite kul att få veta hur det är att bo på andra sidan Atlanten! Hur har du hanterat hemlängtan och sånt? Trivs du i Santa Barbara? :) Bra blogg!
Svar: Vad roligt att du vill göra det! Jag trivs otroligt bra här i Santa Barbara. Det är en lagom stor, mysig stad med allt möjligt att göra. Vare sig man är ute efter weekend-trips eller dagsaktiviteter så finns det alltid något som passar att göra, i och med att det är nära till både de andra större städerna, stranden, shoppingen och bergen. Jag har inte ångrat en sekund att jag valde just Santa Barbara som destination.
Hur det är att bo här och med hemlängtan osv skulle jag vilja säga att det är inga problem. Självklart kommer svackor då man bara vill vara hemma i sin egen säng, krama sina egna föräldrar eller fika med sina vänner där hemma, men de svackorna försvinner lika snabbt som de kommer och för mig har det inte varit några större problem. Jag tror att nyckeln är att finna sig i var man är, se alla hinder som möjligheter och inte tänka så mycket utan bara leva. Poetiskt, och sant. 
Hursomhelst så är det ganska svårt att beskriva exakt hur man har det på en sådan här resa, för det förstår man inte förän man upplever det själv. Jag kan dock säga att det är en fantastisk, rolig, och otroligt givande erfarenhet som man inte kan få på något annat sätt! Man måste bara våga.
Min roommate Kiki
Kategori: Q&A
Kommentera inlägget här: