Class day

För att fira att level up testet är över och att hela klassen klarade det (YES) så hade min lärare igår bestämt att ta med oss i klassen ut för rundvadnring på stan och lunch tillsammans. Han visade oss lite olika historiska byggnader och platser, bla the Santa Barbara County Couthouse där Micheal Jackson har blivit dömd för saker.  Men någon lunch blev det faktiskt inte, för nöten hade ju inte kollat upp om restaurangen vi skulle äta på var öppen eller inte. Så han lämnade oss efter våran vandrig och vi i klassen drog och käkade yoghurtglass tillsammans istället. Alltså jag tycker verlkigen om min klass, de är helt underbara! Det var förövrigt Heathers sista dag tillsammans med oss igår då hennes kurs tar slut den här veckan, jättetråkigt! Kommer sakna henne, hon är en underbar tjej! Och då tyckte såklart min lärare att det var en jättebra idé att ställa sig mitt på gatan och sjunga "For she's a jolly good fellow" för henne (två sista bilerna). Jag är verkligen så glad att jag får byta lärare nästa vecka.
Idag är det Thanksgiving i USA, vilket här hemma i min familj innebär en massa massa mat i sällskap av Cindys två barn med respektive. Hon och hennes dotter står just nu i köket och förbereder allt, tror att de hittills har gjort ca 6 st pumpkin pies, några dussin cupcakes, turkeyn står i ugnen och sallader är i full gång. Denna högtid är lika stor som julafton här, helt sjukt. Vi har ledigt från skolan också idag och imorgon, så det är typ en långhelg för att käka mat och umgås med familjen. Och dessutom så innebär Thanskgiving också Black Friday, vilket är en fredag med galna sales i alla butiker. Folk har dött på denna dag av att shoppa. Tror jag kommer att åka in till stan imorgon bitti och kolla runt för skojs skull, men jag måste hålla i mina pengar inför julen!
Nu ska jag iallafall börja fixa mig. Klockan är snart 1 på dagen, vi ska käka om drygt en timme och jag sitter fortfarande i pyjamas.
Kommentera inlägget här: