Update what's goin on

Känner som vanligt att jag är dålig på att uppdatera och det ber jag om ursäkt för. De är så mycket läxor, träning och så lite energi och tid, tyvärr. Men jag tänkte iallafall dela med mig lite av vad som händer i mitt liv just nu.
  • Jag har verkligen insett hur svårt det är med privatekonomi och att spara osv. Verkligen stor cred till alla ni vuxna som tar hand om ekonomin för en hel familj. Jag går runt med ångest för att jag inte tänker till tillräckligt innan jag köper saker och det viker sig i magen varje gång jag kollar saldot på mina bankkonton. Dock känner jag samtidigt att fasen, det är inte värt det. Jag är här i några månader i mitt liv och jag borde skita i denna ångest och leva livet. Självklart kanske göra smartare val, men samtidigt ha i åtanke att det löser sig alltid i slutändan.
  • Jag och några från min klass har bestämt oss för att åka på semester på semestern under julen. Destinationen är Hawaii. Det blir min julklapp/födelsedagspresent från mina föräldrar och jag tror inte att jag hade kunnat få något bättre. En vecka i paradiset, fyfan vad jag är taggad! Vi ska ha en liten konferens imorgon efter skolan och försöka komma överens om ett bra boende osv. 
  • Förutom Hawaii har jag även planer för nyår. Jag bokade nämligen biljett till en festival i Californinen som kommer pågå över nyårs-dagarna. Artister som Snoop Dogg, Kaskade och Tiesto kommer och massa fler kommer va på plats. Vi är tre pers än så länge som åker och jag tror det kommer bli så jäkla kul.
  • Jag har ju nyligen köpt PT lektioner på gymmet och jag älskar det! Har haft 2 lektioner än så länge och jag har haft konstant träningsverk i 5 dagar. För er som aldrig har provat att anlita PT borde verkligen göra det, det är riktigt givande och man lär sig så himla mycket om allt från kost till träning. Min tränare Eric är skitbra och han kör hårt med mig. Han smsade mig idag och sa att jag borde vara rädd för morgondagens träning för att då ska jag få ta igen efter helgens festligheter. Oh my.
  • Ambassadörskapet på skolan går galant än så länge och vi har en del planer framför oss. Vi ska till exempel varje fredag fram övar få ta hand om föreläsningslektionen som hålls för alla elever. Vårat uppdrag är att få alla elever att uppskatta den lektionen mer, så det ska bli jätteroligt! Sedan ska vi även nästa vecka hjälpa till att hålla i våran internationella dag på skolan, då alla elever tar med sig maträtt från sitt eget land. Hoppas det går som planerat haha.
  • I övrigt mår jag bra! Skolan är bra, familjen är bra, kompisarna är bra och vädret är fortfarande bra! Mitt liv här rullar på och det enda som sätter käppar i hjulet är pengar, men det är mitt eget lilla i-landsproblem!
Kommentera inlägget här: