gray wednesday

Idag har varit en kort dag, men det känns ändå som att jag har hunnit med mycket, och jag är nu helt utmattad! Dagen började med skola. Hade general english class och i-lab class. Efter det satt jag kvar på skolgården och skypeade med hanna i säkert 40 minuter. Åh vad jag saknar mina vänner där hemma! Kan jag inte vänta tills jag kommer hem efter nio månader och får träffa dem igen. Hanna ska dock till Florida på höstlovet, så jag ska försöka kämpa för att kanske fixa en flygbiljett dit och va där över halloween helgen. Det vore helt otroligt nice! (Hehe snälla mamma?)
Vad har hänt mer då? Det blev ingen tripp till stranden iallafall, för det var grå himmel hela dagen, men jag har lämnat in min ansökan till att bli Peer Ambassador på skolan och jag har pratat med the housing department om att byta värdfamilj. Det skär i mig att säga det, för jag tycker jättemycket om Cindy, men jag mår inte bra av att vara hemma. Trots det faktum att vi är fem personer som bor i ett litet hus och i princip är inpå varandra hela tiden, så känner jag mig ensam. Jag behöver en familj! Inte en mamma med dåliga matvanor, en sjuk gammal hund, en socialt osäker belgiska och två venezuelor som aldrig är hemma. När jag väl är här och har betalat en del för att få vara det, då vill jag ändå få ut det mesta ut av det!
Nåväl. Lunchen jag åt idag var iallafall riktigt god! Vi var och åt på Californian Pizza Kitchen och jag och Maria delade på en tre rätters. Kronärtkocksdipp till förrätt, chinesisk sallad till huvudrätt och key lime pie till efterrätt. Är fortfarande mätt haha. Imorgon ska jag signa upp mig på gymmet, och försöka ta mig tid till att fixa mitt amerikanska personnummer. På kvällen tror jag att vi ska kolla på bio, annars ville Cindy att vi skulle laga baked potatoes med svensk skagenröra till middag. Haha jag tycker inte ens om det, men jaja, I owe her so much!
Förätten, norska Maria och franska "Steffie"
Kommentera inlägget här: