Happy b-day Viki

Idag fyllde min vän Viki år, så vi åt middag på ett fint Steakhouse dagen till ära, och herregud det var så jäkla gott! Lite dyrt dock, men galet prisvärt. De andra som var med på middagen drog vidare efteråt för att spela bowling, men jag som bor i ett område där bussarnas tider inte riktigt vill samarbeta med mina kvällsplaner, var tvungen att åka hem tidigare för att hinna med sista bussen. Fick dock sällskap av en tjej från middagen som tydligen också bor i samma område som mig, så det var lungt. 
Tidigare idag var jag i skolan, vi kollade på film på båda lektionerna så det var riktigt nice. Sedan åt jag lunch med Jorge, Kiki och Rafael. Vi åt på en hawaiansk restaurang och även det var väldigt gott. Jag tog en massa bilder, men tyvärr var jag så klumpig och gjorde det utan ett minneskort isatt i kameran, så det blev inga bilder. Oh well, bättre lycka nästa gång. 
Efter lunchen bar det av hemåt för en dusch och snabbt klädombyte innan jag åkte tillbaka till downtown för att köpa en present till Viki. Det blev ett presentkort på frozen yogurt, som hon älskar, samt ett doftljus från Voluspa. Och ja, efter det bar det av mot restaurangen. 
Det har varit en bra dag helt enkelt. Dock har jag inte tagit tag i något plugg, vilket är mindre bra. But lets face it, ain't nobody got time for that.
Kommentera inlägget här: