hej hej hemskt mycket hej

Oj oj. Klockan har redan hunnit bli midnatt här borta och jag har inte börjat avrunda mina to-do's för kvällen. Jag har suttit med en läxa i några timmar nu och försökt lista ut vad i helvete jag ska skriva. Vi fick nämligen i uppgift idag att skriva en spökhistoria. Jag vet, jätte simpelt! Men när man har idé torka och allt man skriver låter som att det kommer från en 10 årings perspektiv, då är det svårt. 
Idag har jag iallafall haft sovmorgon, på riktigt. Jag sov ut, gick runt någon timme i pyjamas, och bara njöt av att jag inte hade brottom. Sedan bar det av till skolan, och efter det har det inte hänt något speciellt. Åkte hem, käkade tacos till middag (taco-tuesday) och har sedan dess bara suttit i min säng med datorn och försökt skriva. Det blev alltså varken morgonpromenad eller gymmet idag, både oskönt och skönt haha! Imorgon blir det också en skön dag med en trip till stranden efter skolan. Det känns så otroligt konstigt att det nu är vardag för mig att dra till stranden efter skolan. Det kan man ju i och för sig göra i sverige med, men då är det inte en semester-strand med semester-värme inte. Nej, så jag ska verkligen ta vara på de tillgångarna jag har här!
Två bilder jag tagit på stranden, samt den enda bilden jag har tagit idag. Haha det är en korg för sminkprodukter osv som Cindy gav oss tjejer en varsin igår. Hon är som sagt jobbigt generös.
Jag ska förresten försöka uppdatera lite roligare inlägg för er att läsa, jag måste bara finna tid till det!
Kommentera inlägget här: