home sick

Stannade hemma från skolan idag, är verkligen hur seg som helst i kroppen och min förkylning verkar inte vilja försvinna. Det är sådana här dagar man bara vill ligga hemma i sin egen säng med en mamma som kommer med té och halstabletter. Tur är iallafall att alla här i "familjen" är gulliga och förstående, speciellt Kiki som kommer in var tionde minut och frågar om jag vill ha hennes dunder-förkylnings-piller från Venezuela. Vet dock inte om jag vågar testa haha.
Jag har iallafall bara sovit hela dagen och det börjar bli lite bättre, men regardless så måste jag till skolan imorgon för att hänga med i klasserna, för på bara en lektion missar man otroligt mycket. Och så är det Marias födelsedag imorgon, och det vore ju tråkigt att missa!
Funderar förresten på att åka och hälsa på Tove och de i OC nu över halloweenhelgen. Det skulle dock innebära att jag måste ta ledigt två dagar från skolan och att jag missar halloween"festen" som skolan anordnar på torsdag, så jag har lite svårt att bestämma mig. Som vanligt haha. Om inte så får det väl bli en kväll i IV eller bara vara hemma och se till att bli frisk. Jag är faktiskt inte alls taggad på halloween i år. Det är en sådan otroligt stor hype kring det här i USA, men jag har knappt lust att göra någonting. Har inte ens skaffat mig en kostym än, och vet inte om jag ska göra det heller. Alla dessa jävla val man måste göra hela tiden! Hatar att växa upp haha.
Kommentera inlägget här: