like t' hike

Hola bandola, hej svejs och hello.
Idag i skolan hade vi ett progress test, vilket man har var 6e vecka för att se om man har tillräckliga kunskaper för att byta upp sig en nivå. Tyvärr tror jag inte att jag kommer att få göra det, för herregud vad dåligt det gick! Det gick på tid och jag hann knappt läsa, lyssna eller tänka färdigt innan tiden tog slut. Det verkade dock inte som att jag var den enda på min nivå som tyckte det var svårt, så förhoppningsvis blir jag inte den enda som får stanna kvar där jag är. 
Skypeade med min fina Jennifer för första gången efter det jobbiga provet, då kändes allt mycket bättre! Vi pratade om att hon kanske ska komma och hälsa på någon gång i vinter/vår, det vore helt sinnesjukt kul. Det finns så mycket här jag vill göra och dela med mig av till de jag känner där hemma. Seriöst alla borde åka hit någon gång i livet. Det är en underbar stad jag lever i ska ni veta!
Efter skolan var jag och hikeade med en ledare, och tre killar från min klass. Vi gick till en utsiktplats som kallas för the Inspiration Point, för att dess utsikt är så inspirerande. Och tro det eller ej men på bussen hem så kände jag mig motiverad, peppad och inspirerad till att plugga. Galet. Hur som helst så var det riktigt härligt och utsikten var helt otrolig, men det var galet varmt!
Kommentera inlägget här: