jobbig dag helt enkelt

Hej alla fina, hur mår ni?
Själv har jag mått illa och haft ont i magen hela dagen. Det började på bussen påväg till skolan, så när jag kom fram vände jag och åkte hem. Så jag har bara legat hemma i sängen hela dagen, och nu efter några filmer och koppar te börjar det kännas bättre. Dock bryr jag mig inte så mycket, lite magont har aldrig skadat förut och det ska inte få förstöra min helg i San Fransisco.
Något annat jobbigt som hänt idag är att min belgiska rumskompis morfar har gått bort. Jag märkte att hon satt och storgrät när hon pratade i telefon imorse, men jag var så stressad att jag knappt la märke till det. Sedan när hon kom hem från skolan sa jag som låg halvdöd i sängen bara hej och höjde volymen i hörlurarna. Sedan fick jag höra av Cindy att Ingrids morfar gått bort, och fy satan i helvetet vad dåligt samvete jag har. Jag kan säga att magknipet jag har nu är förfärligt. Jag har iallafall pratat med henne och gett henne en stor kram. Förstår inte hur hon kunde orka att gå i skolan trots allt. Cindy tog henne på en biltur till pizzerian för att bara prata ut, tror att det hjälpte lite. Samtidigt såg C även till att jag fick middag och lagade en god soppa till lilla mig. Och jordgubbar har hon köpt också. Nej hon är verkligen underbar hon!
Haha och juste, som kaka på allt denna jobbiga dag så har Cindys son och hans flickvän gjort slut. Det är nästan lite ironiskt. Något bra är iallafall att jag lyckades skramla ihop de pengar jag fått av mormor för shopping och köpte mig de fina UGG's pumpsen jag hittade igår. Jag ska visa er dem efter helgen, för nu vill jag bara sova och vakna upp till en bra dag! 
Kommentera inlägget här: