Monday fella's

God morgon Sverige! Och god kväll Cali. 
Livet här rullar på och denna måndag har bara flygit förbi! Idag efter skolan skypeade jag med mamma och Becca, blev intervjuad av några andra elver till deras skolprojekt, och satt och pratade med skånska John medans jag väntade på mina vänner som slutar en timme senare än mig. Efter de hade slutat drog vi och käkade på deli-restaurangen vid buss stationen, Savoy heter stället och de sägs ha dem bästa salladerna i Santa Barbara, fyi. Så med god mat i magen vandrade vi vidare till 24fitness-gymmet och körde ett svettigt gympass. Jag gillade faktiskt det gymmet bättre än det andra (Spectrum) som vi på EF har rabatt på. 24an har både pool, jacuzzi och bastu, vilket det andra gymmet inte har. Desstuom är anläggningen större, de har öppet dygnet runt, och det kostar hälften så mycket. Jag ska med andra ord signa upp mig där i slutet av veckan. Funderar också på att skaffa PT när jag ändå håller på. Det är ganska billigt där och jag vill få ut det mesta av medlemskapet och verkligen komma igång på riktigt. Men mer om det när senare. 
Nu sitter jag i min säng med dagens shopping bredvid mig, jag har precis avslutat ett samtal med min fina mamma (Gud vad jag tycker om dig!), Ingrid sitter i sängen ovanför mig och knaprar på ett hårt äpple, och tjejerna är i köket intill och äter Cindys cupcakes hon just bakade. Imorgon väntar ännu en skoldag, en ny english-essay att påbörja, kanske gymmet eller en morgonpromenad, och the weekly taco-tuesday. Hehe blä.
Fick förresten ett mejl av en kille på EF Stockholm som frågade mig, eftersom att jag så aktivt uppdaterar min blogg, om jag vill bli månadens student på EF. Det innebär att jag kommer skriva en liten berättelse om min resa hittills som de kommer publicera på deras hemsida. Asallt ju! Så den ska också skrivas, eller iallafall påbörjas imorgon!
//Cindys cupcakes, jag orkar faktiskt inte med hennes generositet något mer! // Senaste shoppingen: skor, klänning, blus och sportbag//
Tänkte försöka lägga upp en bild på det jag har shoppat den här månaden nu i veckan, mest för att jag själv ska se svart på vitt hur mycket jag faktiskt slösar på grejer.
Kommentera inlägget här: