OC

Har lagt bloggen åt sidan de senaste dagarna, har varken haft tid eller lust att uppdatera. Men nu är jag hemma, settled down och tillbaka på banan.
Senast jag skrev var i tisdags, då hade jag betämt med Tove att åka och hälsa på henne i helgen, vilket jag nu har gjort! Så jag kom alltså precis hem efter tre dagar i Newport Beach, OC. Jag anlände med tåget torsdag kväll och möttes av lilla Tove halvt sovandes i hennes fina hus. Fredags förmiddagen spenderades i hennes skola där jag fick sitta med på några lektioner. Det var kul att se då jag aldrig någonsin sett eller varit i en High School tidigare. Senare på kvällen åkte vi och tittade på ett football game. Kommer inte ihåg vilken skola som vann, men spelarna var snygga. Efter det åkte vi hem till någon kille på "kick-back", var där i någon timme och sedan åkte vi hem. I lördags skulle vi ha gått på homecoming, men det visade sig att jag inte kunde hänga med för det bara var för skolans elever så istället tog vi det lungt hela dagen, gick och köpte mat och froyo och stannade hemma och kollade skräckisar hela kvällen. Idag skulle Tove och några i hennes klass skriva ett grupparbete så jag hängde med när de träffades på ett fik och pluggade. Det var väl sådär, men återigen kul att se! Efter det åkte vi hemåt, käkade mat och sedan bar det av mot tåget för min del. Var jättenära på att missa det, men som tur var så var tåget var ca 20 min försenat. Cindy kom och hämtade upp mig på tågstationen efter min 4 h tågresa och nu är jag hemma.
Intrycket jag fick av Newport Beach och OC var bra, trots bortskämda tonåringar och dålig kommunaltrafik. Jag såg inte riktigt staden ur ett turist-perspektiv då vi inte åkte runt och tittade på allt, men av det jag såg så verkar det underbart! Det enda är att det är svårt att leva där utan bil, så det blev en del pengar på taxi för vår del. Det känns helt sjukt att alla ungdomar där i min ålder har egna stora feta bilar som de kör runt i. En bil per person är vad som gäller där.
Annars är naturen där otroligt fin, husen är gigantiska, och det var riktigt kul att se en annan del av Kaliforninen för lite omväxling. För att inte tala om hur kul det var att träffa någon från mina hemtrakter! Och fler gånger kommer det bli, ellerhur Tove?
tuvää:

Tack för en härlig helg snygging! Mer planering nästa gång haha :D och mer träning tills dess, ser typ sladdrig ut på alla bilder!! Tills dess ha det grymt i SB :D

Kommentera inlägget här: