saker faller på plats

So what has happened today? För det första så fick jag reda på att jag är en av de 7 antagna av 50 sökande till Peer Ambassor Leader programmet. Min mentor kom fram till mig i skolan och sa att jag skulle komma förbi hennes kontor för att hon hade en överraskning till mig, så när jag kom dit fick jag en ryggsäck, en kram och ett varmt välkomnande till "klubben". Detta var en slags milstople för mig så det känns så jäkla bra att ha klarat det! Ambassadörskapet handlar om att hjälpa andra att utvecklas, och det är precis vad jag brinner för så jag tror att detta kommer passa mig galant. Den första uppgiften vi fått är att hjälpa till på halloween-dagen imorgon i skolan. Det kommer vara lite games och andra tillställningar som ska hållas, bland annat paj-kastning på lärare haha, så det verkar bli rätt kul! Och det blir inget Newport Beach för mig den här helgen för i och med ambassadörsskapet så kan jag inte ta något mer ledigt förrän jag har höjt mina närvaro-procent hehe. Så det får bli senare i November!
Och på tal om Halloween så köpte jag min kostym idag. Jag ska vara en isbjörn. Känner inte för att vara så seriös för jag har inte riktigt tänkt att fira halloween, så detta blir nog jättebra. Haha plus att det connectar lite med Sverige, då vissa faktiskt tror att det finns isbjörnar där. Tro det eller ej, men jag har faktiskt fått frågan om jag tar mig till skolan med isbjörn eller med snöplog.
Vad mer då? Jo Maria fyllde ju år idag så efter skolan smög jag och John iväg och köpte cupcakes till henne innan vi möttes upp och åt lunch tillsammans med ett gäng. Sedan drog vi vidare till halloween butiken och efter att vi äntligen hittat våra outfits satte vi oss på Starbucks och drack kaffe. 
Det har varit en asbra dag helt enkelt. Halsen är dock inte på bättringsväg ännu, men jag är så glad över ambassadörsskapet så det orkar jag inte tänka på.
Eva:

Hej sötaste Miss B! Herregud, vilken kanonblogg! I am so proud of you! Du skriver som en gud; had suttit här och inte fått nåt gjort på jobbet utan bara sträckläst dina inlägg. Kul att få följa dig på avstånd. Och hoppas att isbjörnsoutfiten blev en succé! Har du trick or treatat också? He he!
Isbjörnskram från faster!

Frida:

Vad kul! Är själv jätteintresserad av att plugga i USA efter studenten, så vore lite kul att få veta hur det är att bo på andra sidan Atlanten! Hur har du hanterat hemlängtan och sånt? Trivs du i Santa Barbara? :) Bra blogg!

Kommentera inlägget här: