sunday funday

Idag följde jag faktiskt med en av mina roommates och två killar som typ bor grannar med oss till stranden. Vi var på State Beach i Carpinteria, och herregud vad fint det är där. Killarna surfade och jag och Kiki solade, lyssnade på musik, och så fick jag (läs var tvungen) ta en massa bilder på henne. Bada i det iskalla vattnet gjorde vi också, och ca 20 meter ifrån mig simmade och hoppade det delfiner. Det är typ no biggie här, men jag blev helt till mig. Fyfan vad häftigt det var!
Igår var jag också på stranden, men då var det med Maria, Niclas och John vid en annan strand. Inga delfiner syntes dock till haha, men det var soft ändå. Och igårkväll drog vi till IV, men det var ingen höjdare. Vi gick mest runt och letade fester än att faktiskt festa, och trots det kom vi ändå hem väldigt sent. Eftersom att jag bor med två venezuelas och gärna splittar taxin hem med dem, så blir det att jag hänger med dem och deras spanjorer hela kvällen, och de stannar gärna ute så länge som möjligt. Vettefan hur deras kroppar fungerar, duracell kaniner och nattugglor är vad dem är. Och fy satan vad jag är trött på spanska nu. Det är nog den enda nackdelen med att gå i en skola med folk från andra länder, för det är så jävla irriterande när de man är med konstant pratar ett annat språk.
Det har iallafall varit en bra dag och en bra helg. Jag känner att jag börjar klicka lite bättre med mina roommates, vilket är jätteskönt! Familjebytet borde jag kanske vänta lite med tills jag känner mig 100% säker.
Kommentera inlägget här: