wednesday hump day

Jag har glömt att berätta att jag ska till San Fransisco i helgen med ett gäng från skolan. Har aldrig varit där så det ska bli skitkul. Är riktigt taggad! Vädret där är dock mycket kallare, typ 10 grader celsius, så jag var tvungen att köpa lite varma tröjor, byxor osv igår. Hittade en massa fina grejer, det finns så jäkla bra butiker här! Dessvärre haha. Suktar än efter ett par pumps från UGG Australia, men får nog vänta lite för min ekonomis skull.
Nåväl. Jag har fått en ny lärare i och med att min klass har flyttat upp en nivå i språkkunnighet, och han är mycket sämre än min förra lärare Phil som verkligen satte ribban högt. Min nya lärare heter Bayard och är en äldre man med roliga glasögon. Han älskar att skriva och har gett oss en uppgift att skriva en uppsats till på fredag på ca 7 sidor. I mean bro, seriously? Oh haha right, jag kommer inte ens vara på skolan på fredag eftersom att jag drar till SF. Problem solved!
Idag har jag varit i skolan, gått runt på stan och haft ganska ont i magen. Imorgon väntar sovmorgon, skola, gym och packa. Ska försöka hinna få klart lite plugg också, har ju dessutom en bok att läsa ut till nästa vecka. Men fasen, förutom brist på pengar och mycket plugg så är livet just nu väldigt nice! Anledningarna till dessa två "problem" är ju faktiskt de bästa man kan ha.
Kommentera inlägget här: