snapshots från veckan

    
Godaste smoothien / Jag, och min roommate / Hur mitt hus ser ut just nu, de håller på att bygga om verandan / Godaste sushin / Stranden / IV / Football-game / Godaste burriton i rosa färg
Godkväll eller godmorgon hörreni. Denna söndag har varit riktigt skön med mycket sol och gott umgänge. Var först och kollade på en volleyboll match på East beach, och jisses vad grymma de tjejerna var! Blev inte lite avundsjuk. Efter det begav vi oss vidare mot stranden nedanför SBCC för en god lunch och sedan la vi oss några timmar i solen. Nu är jag hemma och har precis, äntligen, målat mina naglar som har sett hemska ut i flera dagar. Tänkte försöka hitta något att ha på mig imorgon nu, vilket är svårt, för Cindy skjuter alltid upp att göra tvätten till nästa dag så alla mina kläder är nu smutsiga. Men jag hittar nog något eventually.
Imorgon blir det skola, skype-dejt med Becca, sedan ska jag Maria och Laura testa på det andra gymmet, och efter det blir det förhoppningsvis stranden, eller flrmodligen shopping - igen. Gash jag måste lära mig hålla reda på min ekonomi.

I am sorry

Ber om ursäkt för dålig update de senaste dagarna. Blir själv typ stressad när jag inte har uppdaterat bloggen på länge, för jag vet hur irriterande det är när jag följer en blogg som aldrig uppdateras.
Senaste jag skrev var iallafall i onsdags, och då trodde jag att jag skulle bowla dagen efter men det blev ändrade planer, som vanligt haha. Men jag kan berätta dagarna som gått och kort vad jag har gjort.
 
Torsdag- Först hade jag sovmorgon, men den utnyttjades inte då jag behövde sitta hemma och skriva klart en skitjobbig uppsats. Funderar lite på att byta ner mig en nivå i engelskan, för jag kom verkligen inte hit för att slita håret av mig på grund av plugg. Sedan var jag iallafall i skolan, och efter att vi slutat för dagen märkte vi att bowlinghallen var full så jag John och Niclas bestämde oss för att gå och se Insidious 2 på bio istället. Det är uppföljaren till första sräckfilmen, och fy satan vad bra de är! Var helt skakig av adrenalin i flera timmar efteråt.
 
Fredag- Först var jag i skolan, sedan drog jag, Laura och Maria till stranden. Med frukt, kakor och vänner i sällskap var vi där i några timmar. Sedan åkte vi hem till var och en för att fixa oss inför kvällen, som avslutades i Santa Barbaras fest-stad Isla Vista. Det var en sjuk stad må jag säga, men kul var det! Dock var taxin hem väldigt dyr! Så dit drar jag gärna inte ofta, om jag inte har någon annan stans att sova.
 
Lördag- Efter några få timmars sömn tog jag bussen tidigt in till downtown för att åka och se en american football game på colleget här i Santa Barbara. Det var skitkul att se men fyfan så varmt! Och jag som har en tendens att alltid klä mig fel anpassat till vädret satt där i långärmat och dog. Men SBCC vann iallafall, med ett stört avgörande mål de sista 7 skunderna. Efter matchen skulle jag Maria och Laura åka till "The Lemon Festival" i Goleta, där förövrigt Cindy volontär arbetade, men när vi sedan kom på att vi inte skulle hinna bestämde vi oss istället för att käka Sushi och sedan åka hem till Laura för att ha en myskväll med O.C och B&J. Och mysigt var det! Det var nog min mest uppskattade kväll här än så länge. Och Lauras värdfamiljs hus var sjukt fint! Stort och cleant inrett. Funderar nu starkt på att byta familj. Jag ska lixom vara här i 9 månader och jag har redan börjat tröttna på mina rumskamrater, maten, och framförallt storleken på huset; känner mig instängd! Men jag får se. En dröm skulle ju vara att få flytta in hos Laura!
 
Idag ska jag åka till stranden igen för att titta på finalen av volleyboll matcherna som spelats där under helgen. Så kommer nog hänga på stranden hela dagen skulle jag tro. Och ikväll lovar jag att uppdatera igen haha!
 

essay on essay on essay

Detta är hur jag har tillbringat min kväll. Slipat på engelskan, nej den är kass. Jag har skjutit fram plugget in i det sista som vanligt. Och detta är inte det enda, jag har en annan uppsats due tomorrow aswell. Så det får blir att sitta hemma innan skolan och skriva. Chill Phil! Ain't nobody got time for writing your stuff.
Men att plugga är inte det enda jag har gjort idag, jag har också varit i skolan, skypeat med min fina familj, ätit lunch (deli! mums), hängt med på en shoppingrunda och fönstershoppat, samt käkat ost till middag. Kan inte släppa det där med osten alltså, varje jävla måltid - ost med ost, och till det; ost. Det finns dock en charm i det har jag märkt, för Cindy försöker gå ner i vikt så hon äter inte mycket ost hon själv, men hon lagar det för att hon tror att vi tjejer uppskattar det. Det gör vi förvisso, men det är till en viss gräns, och jag kan säga att den gränsen är nådd för min del. Men det är bara att hoppas på bättre tider helt enkelt! Som jag skriver i texten ovan, jag måste sluta lyfta fram nackdelar och fokusera på fördelar, och med det kan jag säga att wow Cindys sallader är riktigt goda! Och hon har köpt en grymt nice yoghurt. 
Det börjar iallafall närma sig tosdag nu och då väntas som sagt plugg på morgonen, sedan skola, och efter det bowling. Om inga ändringar i planerna sker dvs. Känner iallafall på mig att imorgon kommer att bli en bra dag!