essay on essay on essay

Detta är hur jag har tillbringat min kväll. Slipat på engelskan, nej den är kass. Jag har skjutit fram plugget in i det sista som vanligt. Och detta är inte det enda, jag har en annan uppsats due tomorrow aswell. Så det får blir att sitta hemma innan skolan och skriva. Chill Phil! Ain't nobody got time for writing your stuff.
Men att plugga är inte det enda jag har gjort idag, jag har också varit i skolan, skypeat med min fina familj, ätit lunch (deli! mums), hängt med på en shoppingrunda och fönstershoppat, samt käkat ost till middag. Kan inte släppa det där med osten alltså, varje jävla måltid - ost med ost, och till det; ost. Det finns dock en charm i det har jag märkt, för Cindy försöker gå ner i vikt så hon äter inte mycket ost hon själv, men hon lagar det för att hon tror att vi tjejer uppskattar det. Det gör vi förvisso, men det är till en viss gräns, och jag kan säga att den gränsen är nådd för min del. Men det är bara att hoppas på bättre tider helt enkelt! Som jag skriver i texten ovan, jag måste sluta lyfta fram nackdelar och fokusera på fördelar, och med det kan jag säga att wow Cindys sallader är riktigt goda! Och hon har köpt en grymt nice yoghurt. 
Det börjar iallafall närma sig tosdag nu och då väntas som sagt plugg på morgonen, sedan skola, och efter det bowling. Om inga ändringar i planerna sker dvs. Känner iallafall på mig att imorgon kommer att bli en bra dag!
Kommentera inlägget här: