snapshots från veckan

    
Godaste smoothien / Jag, och min roommate / Hur mitt hus ser ut just nu, de håller på att bygga om verandan / Godaste sushin / Stranden / IV / Football-game / Godaste burriton i rosa färg
Godkväll eller godmorgon hörreni. Denna söndag har varit riktigt skön med mycket sol och gott umgänge. Var först och kollade på en volleyboll match på East beach, och jisses vad grymma de tjejerna var! Blev inte lite avundsjuk. Efter det begav vi oss vidare mot stranden nedanför SBCC för en god lunch och sedan la vi oss några timmar i solen. Nu är jag hemma och har precis, äntligen, målat mina naglar som har sett hemska ut i flera dagar. Tänkte försöka hitta något att ha på mig imorgon nu, vilket är svårt, för Cindy skjuter alltid upp att göra tvätten till nästa dag så alla mina kläder är nu smutsiga. Men jag hittar nog något eventually.
Imorgon blir det skola, skype-dejt med Becca, sedan ska jag Maria och Laura testa på det andra gymmet, och efter det blir det förhoppningsvis stranden, eller flrmodligen shopping - igen. Gash jag måste lära mig hålla reda på min ekonomi.
Kommentera inlägget här: