I am sorry

Ber om ursäkt för dålig update de senaste dagarna. Blir själv typ stressad när jag inte har uppdaterat bloggen på länge, för jag vet hur irriterande det är när jag följer en blogg som aldrig uppdateras.
Senaste jag skrev var iallafall i onsdags, och då trodde jag att jag skulle bowla dagen efter men det blev ändrade planer, som vanligt haha. Men jag kan berätta dagarna som gått och kort vad jag har gjort.
 
Torsdag- Först hade jag sovmorgon, men den utnyttjades inte då jag behövde sitta hemma och skriva klart en skitjobbig uppsats. Funderar lite på att byta ner mig en nivå i engelskan, för jag kom verkligen inte hit för att slita håret av mig på grund av plugg. Sedan var jag iallafall i skolan, och efter att vi slutat för dagen märkte vi att bowlinghallen var full så jag John och Niclas bestämde oss för att gå och se Insidious 2 på bio istället. Det är uppföljaren till första sräckfilmen, och fy satan vad bra de är! Var helt skakig av adrenalin i flera timmar efteråt.
 
Fredag- Först var jag i skolan, sedan drog jag, Laura och Maria till stranden. Med frukt, kakor och vänner i sällskap var vi där i några timmar. Sedan åkte vi hem till var och en för att fixa oss inför kvällen, som avslutades i Santa Barbaras fest-stad Isla Vista. Det var en sjuk stad må jag säga, men kul var det! Dock var taxin hem väldigt dyr! Så dit drar jag gärna inte ofta, om jag inte har någon annan stans att sova.
 
Lördag- Efter några få timmars sömn tog jag bussen tidigt in till downtown för att åka och se en american football game på colleget här i Santa Barbara. Det var skitkul att se men fyfan så varmt! Och jag som har en tendens att alltid klä mig fel anpassat till vädret satt där i långärmat och dog. Men SBCC vann iallafall, med ett stört avgörande mål de sista 7 skunderna. Efter matchen skulle jag Maria och Laura åka till "The Lemon Festival" i Goleta, där förövrigt Cindy volontär arbetade, men när vi sedan kom på att vi inte skulle hinna bestämde vi oss istället för att käka Sushi och sedan åka hem till Laura för att ha en myskväll med O.C och B&J. Och mysigt var det! Det var nog min mest uppskattade kväll här än så länge. Och Lauras värdfamiljs hus var sjukt fint! Stort och cleant inrett. Funderar nu starkt på att byta familj. Jag ska lixom vara här i 9 månader och jag har redan börjat tröttna på mina rumskamrater, maten, och framförallt storleken på huset; känner mig instängd! Men jag får se. En dröm skulle ju vara att få flytta in hos Laura!
 
Idag ska jag åka till stranden igen för att titta på finalen av volleyboll matcherna som spelats där under helgen. Så kommer nog hänga på stranden hela dagen skulle jag tro. Och ikväll lovar jag att uppdatera igen haha!
 
Kommentera inlägget här: