Hey Sunday

I lördags åkte jag med tre vänner på en limousine-tour till LA över dagen. Vi såg saker som the Hollywood sign, Hollywood blvd, Beverly Hills, Rodeo Drive, Venice Beach samt Santa Monica. Jag har faktiskt sett dessa ställen en gång tidigare, men det var ändå kul att göra igen! Nu har jag kommit på lite mer grejer som jag och Jennifer kan göra när hon kommer och hälsar på mig i mars! 
För övrigt i lördags så åkte min rumskompis hem till Uruguay igen, vilket betyder att jag kunde flytta ned till undre sängen samt ha ett helt rum för mig själv. Vet inte när jag får en ny rumskamrat, men jag tror att jag kommer byta rum till de andra tjejernas innan dess. 
Just nu är det söndag, det är storm ute och jag ligger i min säng och funderar över livet och läxor. Har en presentation på min business class imorgon, samt en fet jävla 5-sidors uppsats om valfritt ämne till på tisdag. Frågan är bara om jag ska förstöra de sista timmarna på en sån bra helg som denna med läxor... Jo det borde jag nog.
Kom för övrigt på att det är Valentine's day på fredag, och EF's Valentine's Prom på torsdag. Dessutom så är det exakt en vecka till min 18-års dag! Jag har faktiskt planerat en födelsedagspresent till mig själv, och den är ytterst hemlig! Nästa tisdag får ni se vad det är.
Här är lite bilder jag tog i lördags.

Tillbaka!

Nu har jag inte bloggat på jag vet inte hur länge och jag måste säga att jag skäms. Anledningen är att jag faktiskt inte har haft någon tid. Ända sedan jag bytte värdfamilj har jag haft fullt upp med vänner och skola så bloggen har lagts lite åt sidan. Men för att catcha upp lite med vad som hänt så kanske jag ska börja med att berätta att jag nu för ca 3 veckor sedan bytte värdfamilj till en större familj med 10 studenter. Det är nog det bästa beslutet jag gjort under min tid här. Cindy började gå mig alledeles för mycket på nerverna med hennes bitchighet och onödiga regler, så jag tog tag i problemet och flyttade till mina kompisars hus. Och jag stormtrivs! Familjen består av mamma, pappa, två små söta barn och som sagt 10 studenter varav 9 är tjejer. Jag bor i huset och delar rum med en tjej från Uruguay, och de andra bor i tre andra rum i en separat byggnad på trädgården. Det är betydligt mycket större här än huset jag bodde i tidigare, vilket är skönt, och alla är supersnälla och festglada (förklarar att jag inte bloggat). 
Skolan går bra, men det är rätt mycket och min lärare tycker väldigt mycket om att ge homeworks. Men det rullar på och jag stormtrivs i min klass. Börjar dock bli lite skoltrött, men det är inget jag kan klaga på då skolan i Sverige är betydligt mycket kämpigare. 
Vad har jag mer gjort under den här tiden? Jag har gått på en del dejter, träffat nya människor, festat, spenderat en natt på McDonalds, kollat på surftvälingar, sett en musikal på SB High School, shoppat på outlets, och bara levt helt enkelt. 
Träningen och nyttigt ätande har dock lagts lite åt sidan, men det ska tas igen snarast när jag har landat lite i allt som händer. Just nu lever jag bara i den amerikanska drömmen och har ingen lust alls att komma hem!