Hey Sunday

I lördags åkte jag med tre vänner på en limousine-tour till LA över dagen. Vi såg saker som the Hollywood sign, Hollywood blvd, Beverly Hills, Rodeo Drive, Venice Beach samt Santa Monica. Jag har faktiskt sett dessa ställen en gång tidigare, men det var ändå kul att göra igen! Nu har jag kommit på lite mer grejer som jag och Jennifer kan göra när hon kommer och hälsar på mig i mars! 
För övrigt i lördags så åkte min rumskompis hem till Uruguay igen, vilket betyder att jag kunde flytta ned till undre sängen samt ha ett helt rum för mig själv. Vet inte när jag får en ny rumskamrat, men jag tror att jag kommer byta rum till de andra tjejernas innan dess. 
Just nu är det söndag, det är storm ute och jag ligger i min säng och funderar över livet och läxor. Har en presentation på min business class imorgon, samt en fet jävla 5-sidors uppsats om valfritt ämne till på tisdag. Frågan är bara om jag ska förstöra de sista timmarna på en sån bra helg som denna med läxor... Jo det borde jag nog.
Kom för övrigt på att det är Valentine's day på fredag, och EF's Valentine's Prom på torsdag. Dessutom så är det exakt en vecka till min 18-års dag! Jag har faktiskt planerat en födelsedagspresent till mig själv, och den är ytterst hemlig! Nästa tisdag får ni se vad det är.
Här är lite bilder jag tog i lördags.
Kommentera inlägget här: