Tillbaka!

Nu har jag inte bloggat på jag vet inte hur länge och jag måste säga att jag skäms. Anledningen är att jag faktiskt inte har haft någon tid. Ända sedan jag bytte värdfamilj har jag haft fullt upp med vänner och skola så bloggen har lagts lite åt sidan. Men för att catcha upp lite med vad som hänt så kanske jag ska börja med att berätta att jag nu för ca 3 veckor sedan bytte värdfamilj till en större familj med 10 studenter. Det är nog det bästa beslutet jag gjort under min tid här. Cindy började gå mig alledeles för mycket på nerverna med hennes bitchighet och onödiga regler, så jag tog tag i problemet och flyttade till mina kompisars hus. Och jag stormtrivs! Familjen består av mamma, pappa, två små söta barn och som sagt 10 studenter varav 9 är tjejer. Jag bor i huset och delar rum med en tjej från Uruguay, och de andra bor i tre andra rum i en separat byggnad på trädgården. Det är betydligt mycket större här än huset jag bodde i tidigare, vilket är skönt, och alla är supersnälla och festglada (förklarar att jag inte bloggat). 
Skolan går bra, men det är rätt mycket och min lärare tycker väldigt mycket om att ge homeworks. Men det rullar på och jag stormtrivs i min klass. Börjar dock bli lite skoltrött, men det är inget jag kan klaga på då skolan i Sverige är betydligt mycket kämpigare. 
Vad har jag mer gjort under den här tiden? Jag har gått på en del dejter, träffat nya människor, festat, spenderat en natt på McDonalds, kollat på surftvälingar, sett en musikal på SB High School, shoppat på outlets, och bara levt helt enkelt. 
Träningen och nyttigt ätande har dock lagts lite åt sidan, men det ska tas igen snarast när jag har landat lite i allt som händer. Just nu lever jag bara i den amerikanska drömmen och har ingen lust alls att komma hem!
 
Kommentera inlägget här: