what's up

  • Min helg var väldigt händelserik och innefattade gymmet, en trippel-dejt, en övernattning på hotell och jag åt min första hamburgare i USA. Den var för övrigt inte så god. 
  • Jag ska byta familj nästa helg. Jag har kommit till den punkten då jag insett att jag bara är deprimerad när jag är hemma. Dels för att mina rumskompisar antingen aldrig är hemma eller också jättetråkiga, men också för att Cindy har blivit bitchigare och bittrare vilket jag inte klarar av något mer. Så för ca 1-2 veckor sedan fick jag reda på att mina två kompisar har en plats ledig hos dem. Jag kontaktade deras värdpappa på direkten och nu ska jag flytta in hos dem på söndag. Det kommer bli en stor förändring, men det känns så jäkla bra!
  • Jag fick idag reda på att jag är en av de utvalda eleverna på skolan att få åka med till en High School i Santa Barbara imorgon för att bli intervjuad till deras skoltidning och för att skapa amerikanska kontakter. Det är ju lite nackdelen med att gå på en internationell skola, att man inte träffar så många amerikaner on a daily basis. Så jag är verkligen skitglad att jag blev utvald!
  • Jag har också blivit utvald till månadens EF-student i Sverige, vilket kommer att publiceras på deras hemsida inom kort! Håller er uppdaterade om detta!
Annars händer inget speciellt just nu. Det börjar bli varmare och jag såg faktiskt folk sola på stranden idag. Det är en månad kvar till min födelsedag, och ca 6 veckor kvar tills de flesta av mina vänner här åker hem tillbaka till deras hemländer. Sedan är det ca 8 veckor tills Jennifer kommer och hälsar på mig! Och ca 18 veckor tills jag kommer hem.
Kommentera inlägget här: