week-end

Så var det söndag igen och en vecka utan mycket uppdatering, men tagit vara på dagarna har jag iallfall gjort!
I tisdags hade vi en slags promo-video inspelning på skolan som jag var med och hjälpte till med. Vi filmade en klass iklädda julkläder på stranden. Sedan på kvällen blev jag bjuden på venesuelansk middag bestående av majs-mackor haha. I torsdags fick jag mig en rejäl bootcamp-lektion av "PT-Marcos", och jag kan säga att jag fortfarande är sore i hela kroppen. Fy fasiken. I fredags blev det partaj hos min franska vän Stephane vilket var riktigt kul. Hans fester är alltid bra! Lördagen blev dock mindre fartfylld och spenderades mestadels i sängen ända tills kvällen då jag åkte hem till min tyska vän Svenja och lagade en brak-middag. Då jag inte får använda köket här hemma är det verkligen uppskattat att laga mat här. Åh vad jag saknar det, att kunna laga sin egna mat varje dag. Efter våran mys-middag så tog jag ensam en limousine hem. Japp, taxibolaget hade inga vanliga bilar kvar så jag fick ta mig en limo till standard pris. Så vi gör det här i SB.
Idag har jag bara chillat hemma, solat lite på trädgården och nu ikväll var jag och åt middag med några av mina housemates. Jag visade dem min favoritrestaurang här i Santa Barbara med grekisk mat och den absolut finaste uteplatsen. Galet gott är det också. 
I helgen åkte även en mina roommates tillbaka till chile, så nu väntar vi på våran nya roommate som kommer ikväll. Ingen aning om vad eller vem hon är haha, så det ska bli spännande!

Wake up call

Jag har insett att jag på senaste tiden inte har uppskattat min vistelse här lika mycket som jag borde. Med det menar jag inte att jag inte tycker om det eller inte vill vara här, utan att jag tänker inte så mycket på det. Jag bor ju här nu, det här är mitt hem. Att se palmer varje dag, gå till stranden efter skolan och träffa människor från hela världen är min vardag och helt natutrligt för mig. Det är inte lika speciellt längre, och det gör mig lite ledsen. Jag har nu endast 2 månader kvar av denna fantastiska resa innan det bär av tillbaka till tråkiga sverige. Jag kommer inte att se den här staden och de här människorna på jag vet inte hur länge, och jag kommer aldrig att få uppleva något liknande igen.
Jag tror att det är dags att jag nyper mig i armen nu och inser min situation, tittar mig omkring och bara njuter den här korta tiden jag har kvar! Mera bilder ska tas, fler saker ska upplevas och mer minnen ska arkiveras på bloggen.

Så vart det måndag igen

Nu i USA är det måndag kväll och för mig början på en ny skolperiod efter spring break. Detta lov har inte varit speciellt händelsefullt då jag varit sjuk halva tiden och resten bara tagit det lungt på stranden samt lidit av urinvägsinfektion. Sånt som händer. Denna helgen slutade dock lite galnare, det blev en del festande samt att jag gick till frissan och omtransformerade mitt hår till kortare och blondare ombre-färgat. Vilt. Lovet i sig avslutades med en riktig brakmiddag med mina roommates. Vi beställde en monster-combo-plate från Woody's Bbq och vräkte i oss ribs som riktiga hjältinnor. Bästa avslutet på ett mindre bra lov. 
Denna måndag har bestått av skolrutiner och ett gott återseende av mina kära skolkamrater. Var dessutom hos doktorn för första gången i staterna för att få medicin mot min lilla värkande blåsa i magen. Kom ut därifrån efter 3 långa timmar, 1500 kr fattigare (jävla försäkringsbolag), och med 3 feta pillerburkar - som förövrigt gör mig lite smått deprimerad. Jadå, måndag var det som sagt!