mycket händer

Nu har jag verkligen tagit rekord i dålig uppdatering, och det ber jag om ursäkt för. Under denna månad (månader?) som gått har så himla mycket hänt att jag kan inte återberätta allt, men jag tänkte berätta lite kort om små händelser samt visa lite bilder. 
- Valentine's Party. 
Vi hade ett Valentine's day prom/party med skolan i en fin byggnad vid stranden. Jag gick dit med min vän/housemate Kathie och vi var inte där så länge för det sög. Efteråt åkte vi hem till oss med några killkompisar och hängde på hennes rum.
 
-Valentine's day
På hjärtedagen var jag på dejt på en mysig restaurang downtown med en kär vän. Vi åt hummer och avslutade kvällen på bio. Rätt stereotypt, men uppskattat!
 
- My birthday
Jag fyllde ju 18 år den 17 februari, och denna födelsedag firades med en pancake-brunch för mina housemates på morgonen, sedan på kvällen bjöd jag med mina vänner till en mexikansk restaurang downtown. Efter middagen ar planen att dra till en strippklubb, men när vi väl kom dit insåg vi att vi var den enda publiken, så vi ändrade planer och spenderade kvällen på ett hotellrum istället.
Ovh jag nämnde ju att jag hade en hemlig födelsedagspresent till mig själv - den är ännu inte köpt, men jag tror jag vill hålla den hemlig ett tag till.
 
- EF Graduation 
Helgen efter min fölsis blev det dags att säga hejdå till 80% av mina vänner som återvände tillbaka till sina hemländer. Kan ha varit den jobbigaste helgen jag varit med om. Man lär känna varandra så himla bra här borta och det är så hemskt att veta att man kanske inte kommer att träffa dessa människor igen. Mina närmsta vänner och housemates som åkte hem var iallafall Kathie, Marie och Maria. Det är fortfarande väldigt tomt både här hemma och i skolan.
 
- Bytte rum
En vecka senare bytte jag rum här hemma till ett mer separat rum som jag delar med 3 andra roommates. Det blev väldigt långtråkigt att bo ensam i ett dubbelrum i huset så jag kände att det var dags, och nu trivs jag ännu bättre där jag bor! Mina roommates är hur härliga som helst.
 
- Nytt inköp
Min dator kraschade totalt och behövdes lämnas in på lagning. Både hårddisken och batteriet gav upp helt.
Detta resulterade i att jag tog tillfället i akt och köpte min efterlängtade Ipad mini. Jag har länge velat ha en och då tillfället var perfekt så kände jag varför inte. Billigare i här i staterna är det ju också!
 
-Utbildade mig till bartender.
Min svenska vän Fredrik berättade för mig om en bartenderkurs här i Santa Barbara där man utbildar sig endast en helg och efter det blir en certifierad bartender redo för anställning. Så jag investerade i denna kurs och klarade den galant! Fyfan vad roligt det var och satan vad mycket man lärde sig. Så ja nu letar jag förfullt efter sommarjobb som bartender. 
 
- Jag fick besök.
Min efterlängtade vän Jennifer kom äntligen hit och hälsade på mig i en vecka. Hon kom hit onsdagen 8/3 och vi bodde först på hotel några nätter här i Santa Barbara. Den tiden spenderade vi med shopping, mat, jag visade henne min skola, festade osv. På lördagen packade vi våra väskor och drog vidare till LA. Där fortsatte vi att shoppa, besökte en 18-års nattklubb samt tog oss runt lite överallt i hela LA. Jag blev dock magsjuk första dagen i lalaland, vilket förstörde en del av upplevelsen för mig, men det var så himla kul att ha jennifer där så det sket jag i. 
Tove från vårt gymnasium i Stockholm kom också och joinade oss i LA i några dagar, vilket var bra då det livade upp tillvaron när jag inte mådde på topp. 
 
-Spring Break
Dessa två senaste veckor har jag haft Spring break, vilket har spenderats sängliggandes några dagar med fortsatt magsjuka, på stranden, samt på State Street bland shopping. Har faktiskt inte gjort alls mycket, mest hängt med kära vänner och bara tagit det lungt. Men det har varit riktigt skönt då jag ännu inte riktigt har landat i att alla vänner lämnat och att mer ska det bli. Jag behövde verkligen dessa dagar att bara landa i allt, ta det lungt i det sköna Santa Barbara vädret och bara umgås med människor jag tycker om. 
Kommentera inlägget här: