week-end

Så var det söndag igen och en vecka utan mycket uppdatering, men tagit vara på dagarna har jag iallfall gjort!
I tisdags hade vi en slags promo-video inspelning på skolan som jag var med och hjälpte till med. Vi filmade en klass iklädda julkläder på stranden. Sedan på kvällen blev jag bjuden på venesuelansk middag bestående av majs-mackor haha. I torsdags fick jag mig en rejäl bootcamp-lektion av "PT-Marcos", och jag kan säga att jag fortfarande är sore i hela kroppen. Fy fasiken. I fredags blev det partaj hos min franska vän Stephane vilket var riktigt kul. Hans fester är alltid bra! Lördagen blev dock mindre fartfylld och spenderades mestadels i sängen ända tills kvällen då jag åkte hem till min tyska vän Svenja och lagade en brak-middag. Då jag inte får använda köket här hemma är det verkligen uppskattat att laga mat här. Åh vad jag saknar det, att kunna laga sin egna mat varje dag. Efter våran mys-middag så tog jag ensam en limousine hem. Japp, taxibolaget hade inga vanliga bilar kvar så jag fick ta mig en limo till standard pris. Så vi gör det här i SB.
Idag har jag bara chillat hemma, solat lite på trädgården och nu ikväll var jag och åt middag med några av mina housemates. Jag visade dem min favoritrestaurang här i Santa Barbara med grekisk mat och den absolut finaste uteplatsen. Galet gott är det också. 
I helgen åkte även en mina roommates tillbaka till chile, så nu väntar vi på våran nya roommate som kommer ikväll. Ingen aning om vad eller vem hon är haha, så det ska bli spännande!
J:

Uppdatera plz!!

Kommentera inlägget här: