countdown

Måndag kväll och endast 5 dagar kvar i USA. Det är så jäkla ofattbart att jag inte ens vet vad jag ska känna. Det känns verkligen som igår då jag stod på EF's skolgård för första gången och träffade alla nya människor, som nu är några av mina närmaste vänner och som jag umgåtts med varje dag i ca nio månader. Det jobbigaste är att inte veta när man kommer att ses igen, att man behöver resa runt jorden för att kunna träffa alla.
Imorgon är det iallafall graduation på skolan för oss elever som varit här i 9 och 6 månader. Jag och min kompis Sophia ska hålla ett tal, och jag känner just nu att det antingen kommer sluta i storböl eller asgarv när vi står där imorgon. Är faktiskt lite nervös, trots att jag tagit en public speaking class i skolan och borde vara van vid det här laget.
Iallafall, denna måndag har jag varit i skolan, skrivit på talet, sedan gått till gymmet för att inse att jag glömde mitt lås och åkt hem. Inget speciellt helt enkelt. Imorgon blir det gym och sedan hem för att fixa ihop en outfit och vattenfast smink inför kvällen. Usch jag vill inte.
Bästa klassen
Kommentera inlägget här: