So sorry

Ja då vart det riktigt kass uppdatering igen. Sist jag skrev var ju dagen innan vi skulle få en ny roommate, vilket var jäkligt längesedan då det nu känns som att jag bott med henne i flera månader! Hon heter iallafall Melis, kommer från belgien, pratar franska och gillar rap-låtar precis som jag. Vi brukar ha våra kvällskonserter för mina andra två roommates på kvällarna. 
Anyhow. Som konsekvens av att jag inte uppdaterat får det väl nu bli ett sånt där "allt-på-en-gång-inlägg" med bilder och info om de viktigaste highlights som hänt sedan min sista update. 
Först och främst så kanske jag ska nämna att ja, jag har en pojkvän, och ja, han har åkt hem. Så highlight nummer 1måste jag säga var för några helger sedan då vi bara umgicks innan han reste hem till Miami.  
 
Highlight nummer 2var då jag åkte till Rosarito (Mexico) över en helg med två av mina roommates och några andra studenter, och fy i satan vad otroligt kul det var! Vi åkte det i min värdpappas stora mini-buss och bodde på ett svin-nice hotell och bara chillade vid poolen och festade hela helgen. Det var även första gången jag kunnat uttnyttja min ålder vid en bar. 
 
Highlight nummer 3var förra helgen då jag spontant drog på en roadtrip till San Diego med tre vänner. Det var den enda "must see"-staden jag inte hade sett så det kändes värt att lägga mina sista pegnar på. Det är verkligen otroligt hur fin den staden är! Stora fina surf-stränder med klart vatten samt en storstad liknane New York och San Fransisco. Är så glad att jag hängde med på den resan!
 
Utöver dessa saker har ju självklart massa andra hänt och gjorts, men jag tror att det får bli småsaker som berättas för nära och kära då jag kommer hem!
 
Sofia:

Jag undrar lite varför du bara är i usa i 9 månader? Brukar ju vara mellan 10-12?:) och varför gå du i internationll skola? Är det något speciell inriktning du har valt? Hur kommer det sig att du bor med så många andra utbytesstudenter (tänkte eftersom både denna familj och cindy hade många)? Gör alla det? Jättekul om du berättar om allt, kram

Kommentera inlägget här: