two days left

God morgon fredag och god natt torsdag. Idag har varit en rätt händelserik dag faktiskt. Eller egentligen inte, men jag har så mycket att tänka på nu så det känns som att jag hunnit med en del. Vaknade upp tidigt imorse för att dra och käka brunch med ambassadörerna och några lärare från skolan. Det bjöds på en hederlig amerikansk måltid på IHOP, följt av massa kramar och fina ord. Fy vad jag kommer att sakna alla fina lärare och staff-members på skolan, så himla underbara människor!
Efter brunchen satte jag mig och gjorde ett departure-test på skolan som kommer visa hur stor progress jag gjort i det engelska språket under min resa. Det ska bli spännande att se. Sedan hann jag även med att skypea med familjen och checka så att min flygbiljett stämmer, vilket den gjorde.
På eftermiddagen hade jag lektioner och jag vet inte vad som hände med mig, men jag tror att en blanding av lyckorus och för lite sömn gjorde mig helt full av skratt och flams. Om det var bra eller dåligt är upp till min lärare att avgöra, men jag kan säga att det kändes jävligt skönt. Jag skrattar hellre än gråter mina sista dagar här. Vilket också märktes. Sista lektionen fick vi i uppgift att skriva lappar med karaktäristiska drag/komplimanger till varandra, och 98% av lapparna jag fick innehöll kommentarer om mitt skratt och glada humör.
Efter skolan gick jag ut och käkade med mina roommates och några andra vänner. Jättegott och mysigt var det. Mexikanskt. Som om vi inte fått nog av det här haha! Vet ej om jag berättat det tidigare, men SB är väldigt mexikanskt influerat.
Torsdag kväll är det iallafall här nu. Eller ja, natt kanske jag borde säga. Jag och min svenska roommate, som också åker hem på lördag, har hållt på att packa hej vilt hela kvällen. Vi båda har köpt extra resväskor men får ändå inte plats med allt. Jag kan säga att det är fan inte lätt det här, att packa ner sitt 9 månaders liv i två resväskor.
Jag kan iallafall fortfarande inte fatta att jag bara har två dagar kvar. TVÅ DAGAR. Och imorgon är det sista dagen i skolan. Det var kanske tur att jag skrattade hela dagen igår, för jag lär gråta en hel del imorgon.
Kommentera inlägget här: