Mycket nu

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade sist. Och vad har hänt sedan dess? Förutom att jag har både jobbat och pluggat som en dåre så har jag och Marcos börjat köra hårt på gymmet igen. Förra veckan kunde ingen av oss varken gå eller sitta, och då överdriver jag inte. Marcos är otroligt duktig när det kommer till träning och hälsa, vilket är till min fördel då jag inte behöver betala för en personlig tränare, och jag har någon som drar mig till gymmet varje dag. "No excuses" är en fras som hörs väldigt ofta här hemma på senaste tiden, och det ger resultat måste jag säga.
Annars då? Förra fredagen gjorde vi en massa ärenden hela dagen, hämtade ut våran lön, öppnade flera konton på banken, handlade mat och såna där vuxen grejer. Jag börjar växa in mer och mer i min vuxen-roll och i livet som sambo. Det känns så konstigt att jag för 2 månader sedan bodde hemma hos mina föräldrar. 
 
Sedan var det ju Thanksgiving i torsdags här i staterna. För oss var det inget speciellt firande tyvärr, vi båda jobbade hela kvällen och gjorde inget speciellt på dagen heller. Däremot var det även min pappas födelsedag, vilket firades med svensk sång per telefon efter att jag suttit och tragglat "ja må han leva" med Marcos i en timme.
Igår var det black friday och jag inhandlade lite smink och nya skor. En smoothie blender beställdes också. Jag hörde förresten att denna black friday även har införts i Sverige? Ganska komiskt då jag tror majoriteten av butiksägarna i Sverige inte ens vet anledningen till att dagen finns. 
Ikväll ska det iallafall jobbas igen, och imorgon är jag äntligen ledig efter att ha jobbat typ 6 kvällar i streck. Blir däremot plugg som gäller istället, ja, det är mycket nu. 
Måste bara skryta lite om vädret, detta är bilder från vägen till gymmet precis utanför där vi bor. Det är inte så jobbigt att ta sig dit med andra ord.

Weekend

Good morning peeps. Igår var jag på stranden med Marcos och vårat kompis-par Edgar och Edgar. Riktigt bra väder var det igår också, uppåt 30 grader och klarblå himmel. Och klantiga jag glömde smörja in rumpan med solkräm så den är illröd. Men det var en jättehärlig dag trots allt, vi köpte med oss lite picknick och solade och badade hela dagen. 
Idag ska jag jobba, och imorgon är jag ledig så jag ska jag ställa upp som modell åt den ena Edgar som pluggar till fotograf, ska bli jättespännande. 

Je suis Paris