I'm back

Efter lite mer än ett års uppehåll har jag bestämt mig för att ta tag i bloggandet igen. 
Sist jag skrev avslutade jag mitt sabbatsår i Kalifornien där jag spenderade det bästa året i mitt liv. Men mer än ett år har gått, jag kom tillbaka till Sverige, levde livet som vanligt, gick i skolan, jobbade. Jag träffade min pojkvän Marcos i Kalifornien som jag fortsatte att hålla ihop med. Han bodde sedan ensam i Miami och jag med min familj i Sverige. Efter våra hundratals olika ideer och framtidsvisioner tillsammans kom jag i våras på att jag ville plugga mitt sista år på gymnasiet från distans, för att mot terminstarten kunna flytta till Miami och bo tillsammans med honom. Sagt som gjort, jag sökte in till distansskolan Korrespondensgymnasiet, började arbeta som säljare på klädkedjan MANGO för att spara ihop pengar, och ja nu bor jag här. Den 26e september stod jag på arlanda med mitt aldeles för tunga baggage och vinkade hejdå till familjen, till Sverige, och mitt gamla liv. 
Nu hyr jag och Marcos en lägnhet tillsammans i South Beach och vi stormtrivs. Vi jobbar tillsammans på en restaurang på Ocean Drive, han som servitör och jag som hostess. 
Det är här och nu som allt startar, och ni kommer få följa mig i min vardag när jag berättar mer om hur det är att bo och leva här i Miami. 
 
Mosen:

❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget här: